Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ „Концерн Хлібпром” планує випустити п’ятирічні облігації серії D на суму 50 млн грн

ВАТ „Концерн Хлібпром” має намір випустити п’ятирічні облігації серії D на суму 50 млн грн. Про це повідомила прес-служба ВАТ „Концерн Хлібпром”.
Відповідне рішення ухвалила 23 червня наглядова рада концерну. За інформацією прес-служби, продаж облігацій планується з 28 серпня 2006 року до 27 серпня 2007 року. Протягом перших чотирьох квартальних періодів ставка процентного доходу буде встановлена на рівні 14,5%. На кожні наступні 4 квартальних періоди ставка процентного доходу затверджуватиметься рішенням наглядової ради компанії. Термін погашення облігацій – 22 серпня 2011 року. Організатором і фінансовим консультантом випуску облігацій визначена холдингова компанія „Універсальна інвестиційна група”.
До складу „Концерну Хлібпром” входять Львівський хлібозавод N5, „Вінницяхліб”, Червоноградський хлібозавод, елеватор „Подільське борошно”, „Гайсинхліб”, Панський хлібозавод, Могилів-Подільський хлібозавод, Самбірський і Калушський хлібокомбінати, а також придбані в 2005 році Рівненський і Шполянський хлібокомбінати, Жашківський і Каменський хлібозаводи і Гайсинський комбінат хлібопродуктів. Крім того, Концерн володіє 5 тис. га орних земель і додатково розвиває торгову мережу фірмових магазинів „Хлібна хата”. 2005 рік Концерн завершив з консолідованим прибутком 9,612 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ