Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ «Кредобанк» відкрив ще одне відділення у Львові

19 липня Друга львівська філія ВАТ «Кредобанк» урочисто відкрила у Львові нове відділення №18. Про це повідомляє прес-служба ВАТ «Кредобанк».

Символічну стрічку перерізали виконавчий директор ВАТ «Кредобанк», представник інвестора PKO BP SA Павел Малолєпши і директор новоствореного відділення Іванна Садовська.
На відкритті відділення виконавчий директор ВАТ «Кредобанк» Іван Феськів розповів, що Друга львівська філія хоч і молода, але за темпами розвитку є однією з провідних філій у системі „Кредобанку”. За короткий термін вона відкрила 8 відділень. Директор Другої львівської філії Андрій Калиняк зазначив, що філія незабаром відкриє ще три відділення – на вулиці Шевченка, 80, на вулиці Городоцькій, 179, у приміщенні сімейного торговельно-розважального комплексу «Скриня», та на вулиці Наукова, 35-а, у приміщенні торговельного центру «Домотоп».
На сьогодні у ВАТ «Кредобанк» нараховується 19 філій та 67 відділень у 15 областях України та АР Крим. У проектах банку до кінця року відкриття ще 3 філій і 74 відділень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ