Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ „Кредобанк” впровадив систему дистанційного управління банківськими рахунками

ВАТ „Кредобанк” впровадив  систему дистанційного управління банківськими рахунками KredoDIREKT. Ця система дозволяє фізичним особам – користувачам системи, - проводити операції зі поточними рахунками, не відвідуючи установи банку, в зручний час, з будь-якого місця, яке вибирає сам клієнт. Про це повідомила прес-центр ВАТ „Кредобанк”.
Системою можна скористатися цілодобово через Інтернет, через працівника Call Center, доступ через автоматичний телефонний сервіс – IVR. Мова спілкування в системі -- українська, польська та російська.
ВАТ „Кредобанк” (раніше Західно-Український комерційний банк) заснований у 1990 році. За даними Нацбанку України, на початок поточного року по розміру загальних активів банк займав 25-те місце серед 163 банків, що діяли в Україні. Статутний капітал банку знаходився на рівні 143,55 млн грн.
Склад найбільших акціонерів банку не змінився - PKO Bank Polskі S.A володіє 69,02% акцій банку та Європейський банк реконструкції і розвитку - 28,25%, 2,75% - українські акціонери.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ