Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ „Кредобанк” виступає партнером Міжнародного туристичного форуму

6-8 квітня у Львові відбувається Міжнародний туристичний форум „Туризм і рекреація 2006”. Його організувала Львівська торгово-промислова палата за сприяння Львівської облдержадміністрації і Генерального консульства Республіки Польща у Львові. Партнером форуму став ВАТ „Кредобанк”. Про це повідомили в прес-центрі ВАТ „Кредобанк”.
Головними завданнями туристичного форуму є розширення співпраці між українськими і зарубіжними регіонами, туристичними фірмами, презентації рекреаційних можливостей територій, залучення інвестицій у туристичну галузь, вдосконалення транскордонного співробітництва в нових умовах розширеного ЄС.
На засіданні „круглого столу” виступили заступник голови Львівської обласної держадміністрації Тарас Батенко, голова Державної служби туризму і курортів України Анатолій Пахля, начальник відділу туризму Мінекономіки Польщі Міхал Косаківський, голова Всепольської ради туристичних палат Алєксандр Ґертлєр та чимало інших фахівців у сфері рекреації й туризму. Учасники й організатори форуму розповіли про перспективи розвитку туризму у своїх державах, запропонували чимало нових перспективних проектів, які підтримав також партнер форуму ВАТ „Кредобанк”.
У рамках міжнародного туристичного форуму „Туризм і рекреація 2006» проходить й однойменна виставка, участь у якій беруть представники туристичних фірм, готелів, відпочинкових і лікувально-санаторних комплексів, а також окремих регіонів Польщі і України. Свій стенд на виставці має і ВАТ „Кредобанк”, який сприяє розвитку туристичної галузі в Україні, зокрема й через налагодження двосторонніх зустрічей між українськими та польськими партнерами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ