Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ "Львівагромашпроект" продало 10,8% своїх акцій

ВАТ "Львівагромашпроект" продало 10,8% своїх акцій. Про це «Гал-info» повідомили в дирекції підприємства. Як сказали в дирекції підприємства,  акції продані юридичній особі. Інших подробиць про покупця компанія не розголошує
За даними Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку, станом на 1 січня 2006 року 9,56% акцій підприємства належало голові правління "Львівагромашпроект" Іванові Сушку, а 15,65% акцій були розподілені між двома фізичними особами. 
      ВАТ „Львівагромашпроект” виготовляє сім модифікацій обприскувачів серії ОПШ-2000, які застосовуються для хімічного та біологічного захисту польових культур від шкідників, хвороб і бур'янів та внесення рідких мінеральних добрив типу КАС. Обприскувачі агрегатуються з тракторами МТЗ-80/82, ЮМЗ, ХТЗ та ін. Дезінфекційні установки, які призначені для дезінфекції та санітарної обробки таких об'єктів: тваринницьких приміщень і прилеглих до них територій, забійних пунктів і майданчиків, територій продовольчих ринків, торговельних майданчиків, молоко- та м'ясопереробних підприємств, холодильників, залізничних вагонів.
   За останні роки на підприємстві розроблено новий типаж протруювачів ПК-25 "Фаворит", ПК-20 "Супер", ПНШ-5 "Господар", ПНШ-3 "Фермер", ПКС-20, штангових обприскувачів серії ОПШ-2000, які включають сім модифікацій, навантажувачів зерна НЗ-20, НЗ-40, дезінфекційних установок УД-100, УД-100Е, УД-320, УД-320Е, вентиляторних обприскувачів серії ОВП-2000 для обробки садів, виноградників, хмільників, обприскувача-підживлювача ОМП-1200.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ