Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ „Львівгаз” придбав 50 мільйонів кубів газу

„Дочірня компанія «Газ України» не продовжуватиме на 2007 рік договори експлуатації газорозподільних мереж з ВАТ “Закарпатгаз”, ВАТ “Львівгаз”, ВАТ “Івано-Франківськгаз”, ВАТ “Чернівцігаз”, ВАТ “Чернігівгаз” і ВАТ “Волиньгаз” через низьку дисципліну газоспоживання,”, - повідомляє прес – служба ДК ”Газ України”.
На спеціалізованому аукціоні Української аграрної біржі з продажу природного газу ВАТ “Укрнафта”, який відбувся 27 вересня 2006 року вищевказані  підприємства з газопостачання і газифікації викупили переважні обсяги газу, що був виставлений на продаж, зокрема ВАТ ”Львівгаз” придбав 50 мільйонів кубометрів газу, які згідно з діючим законодавством компанія включила в баланс листопада для реалізації населенню, проте підприємство не оформило факту продажу даного газу, йдеться у прес – релізі ДК „Газ України”.
  Загальне безлімітне постачання газу по 6 облгазам, яким “Газ України” відмовив у продовженні договорів експлуатації газорозподільних мереж у листопаді перевищило 8 мільйонів кубічних метрів. Вищезгадані підприємства також характеризуються низьким рівнем розрахунків населення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ