Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ «Львівгаз» завтра пікетуватиме владні інституції Львова

Завтра, 22 грудня 2006 року, ВАТ «Львівгаз» пікетуватиме Львівську облраду, Львівську облдержадміністрацію, Львівську обласну прокуратуру та УБОЗ УМВС у Львівській області. Мітинги розпочнуться о 10 ранку і загальна кількість учасників очікується близько 600 осіб. Про це «Гал-info» повідомила керівник прес-служби ВАТ «Львівгаз» Світлана Рудєва. Причина мітингів – те, що жодна з владних інституцій не відповіла і жодним чином не відреагувала на ситуацію, в якій опинилося газопостачальне підприємство області.
До пікетування газовики звернуться до голів Львівської обласної ради та Львівської обласної держадміністрації, Львівської обласної прокуратури та Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС у Львівській області з трьома вимогами:
„1. не чинити силовий тиск на ВАТ «Львівгаз» і, тим самим, не заважати нам виконувати  головне завдання – забезпечення споживачів області природним газом;
2. не забирати у ВАТ «Львівгаз» газорозподільні мережі і не заганяти фінансовими махінаціями наше підприємство у банкрутство;
3. затвердити економічно обґрунтовані тарифи на транспортування та постачання газу – основні статті доходу нашого підприємства, – які б дозволили підняти середню зарплату нашим працівникам, що станом на 1 грудня становить 900 грн на місяць”.
«Працівники підприємства мітингували під стінами цих установ у Києві. Але досі наші вимоги залишаються без відповіді. Натомість прес-служба ДК «Газ України» розповсюджує через ЗМІ неправдиву інформацію, яка ставить під сумнів нашу компетенцію, нівелює наш досвід і зводить нанівець усі ті результати, яких ми досягли за минулі роки», – йдеться у повідомленні ВАТ «Львівгаз».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ