Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ “Львівобленерго” сподівається на вирішення конфлікту між акціонерами правовим шляхом

Правління ВАТ “Львівобленерго” володіє інформацією про можливе неправомірне силове захоплення енергопостачальної компанії, як це відбулося в “Чернігівобленерго”, де невідомі особи із застосуванням сили намагалися потрапити на територію компанії. Ймовірно, такий сценарій розвитку подій належить акціонерам, які намагаються захопити контроль над енергопостачальними компаніями. Про це повідомили у прес-службі ВАТ “Львівобленерго”.
Керівництво ВАТ „Львівобленерго” вжило усіх необхідних заходів для того, аби унеможливити силовий варіант захоплення компанії, зокрема у декілька разів посилило фізичну охорону головного офісу. Попри таку напружену ситуацію, персонал Товариства працює за звичним розпорядком, проте тимчасово припинено відвідування компанії сторонніми особами.
За останній період це вже не перша загроза неправового втручання в роботу енергопостачальної компанії – тричі було зірвано проведення Загальних зборів акціонерів, виникала не одна загроза силового захоплення компанії. Така ситуація може призвести до дестабілізації роботи енергопостачального Товариства, що в свою чергу може поставити під загрозу надійність та безперебійність енергопостачання Львівського регіону.
Вчора, 22 лютого, в.о. голови правління ВАТ „Львівобленерго” звернувся із офіційним листом до Президента та прем’єр-міністра України, до Секретаря Ради національної безпеки  і оборони України, у Комітет Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією із проханням “негайного правового втручання і відповідної реакції з боку силових структур”.
ВАТ „Львівобленерго” впродовж останніх років є однією з найбільш динамічних енергопостачальних компаній України, розрахунки з ДП “Енергоринок” перевищують 100 %, чистий прибуток компанії впродовж останніх трьох років постійно зростає, а це, відповідно, збільшує відрахування у бюджети всіх рівнів. Керівництво ВАТ “Львівобленерго” і надалі робитиме усе можливе для стабільного розвитку компанії та надійного електропостачання регіону.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ