Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ “Львівський мехсклозавод” – банкрут

ВАТ “Львівський мехсклозавод“ – банкрут. Про це „Гал-info” повідомив начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської ОДА Ростислав Сорока.
 За словами Сороки, справу про банкрутство ВАТ “Львівський мехсклозавод” було порушено Господарським судом Львівської області 8 вересня 2006 року за позовом ТзОВ “Амрита”. Розпорядником майна призначено арбітражного керуючого Тараса Юркевича. Кінцевий термін прийняття заяви кредиторів з грошовими вимогами закінчився 3 грудня (заяви приймались протягом тридцяти днів з дня публікації в газеті “Голос України” № 206 (3956) від 3 листопада 2006 року).
Крім того, за словами Сороки, з кредиторів 1 грудня заявила вимогу ДПА у Львівській області, на суму 267 тис. грн. Наступне засідання суду заплановано на 11 грудня 2006 року.
ВАТ “Львівський мехсклозавод” – підприємство, яке спеціалізується на  виготовленні широкого асортименту транспортного скла для потреб автомобільного та залізничного транспорту. Реалізація продукції на експорт в межах – 25%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ