Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ «Львівський мехсклозавод» повністю перенесе виробництво в Перемишлянський район

ВАТ «Львівський мехсклозавод» повністю перенесе виробництво у Перемишлянський район. Про це «Гал-info» повідомив начальник головного управління промислової політики Львівської ОДА Ростислав Сорока.
За його словами, причина цього – у перебоях з газопостачанням на підприємстві. «ВАТ «Львівський мехсклозавод» та ВАТ «Львівський керамічний завод», які розташовані там, де кінчається газогін у районі вул. Шевченка, тому можна сказати, що вони знаходяться «в кінці» газової труби, відтак у підприємств були проблеми з тиском газу. «Львівський Мехсклозавод» мав останнім часом постійні перебої з газопостачанням, не вистачало тиску газу, від чого порушувалась технологія виробництва і підприємство зазнавало численних збитків. Тому керівництво заводу прийнято рішення про згортання виробництва і перенесення його потужностей в Перемишлянський район. Щодо «Керамічного заводу», то він нормально працює, йому вистачає того тиску газу, що є в трубі», – сказав Сорока.
Нагадаємо, що навесні 2006 року керівництво ВАТ “Львівський мехсклозавод” розглядало питання про можливість створення компресорної станції, щоб забезпечити безперебійну роботу підприємства. А 3 листопада Господарський суд Львівської області порушив справу про банкрутство цього підприємства. 
58% акцій «ВАТ «Львівський мехсклозавод» володіють фізичні особи – сім’я Терешин, решта міноритарні акціонери.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ