Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ „Львівський завод фрезерних верстатів” розпочав промислове виробництво культиваторів „К-6”

ВАТ „Львівський завод фрезерних верстатів” розпочав промислове виробництво шестиметрових культиваторів „К-6”. Про це „Гал-info” повідомив директор ВАТ  „Львівський завод фрезерних верстатів” Володимир Грибальський.
Загалом планують виробляти до 40-50 культиваторів „К-6” в рік. З початку року було вироблено 11 машин, 6 з яких уже реалізовано, ще 5 — будуть завершені протягом тижня. За словами Володимира Грибальського, зараз завод працює виключно під замовлення. Він також відзначив, що останнім часом зріс попит на широкозахватні машини, тому він сподівається, що „К-6” і надалі користуватиметься попитом. Загалом вартість „К-6” становить 55,4 тис. грн. Володимир Грибальський також розповів, що „К-6” представлений на виставці „Агро-2006”, яка розпочалася сьогодні і триватиме до 17 червня у Києві.
Крім того, зараз активним попитом користується інша машина заводу — чотириметровий культиватор „К-4”. З початку року вироблено 80 машин, 40 з яких реалізовано, 20 — знаходяться в користуванні в різних агропідприємствах, а ще 20 — на складах. До кінця року планують виробити понад 100 „К-4”.
Історія заводу починається з 1912 р, коли на його території знаходилися приватні ремонтні майстерні, які належали фірмі “Kittler & Wotipka”. В даний час наше підприємство спеціалізується на випуску наступної продукції: гравірувально-копіювально-фрезерних верстатів, вертикально-фрезерних верстатів з ручним і програмним управлінням, багатоцільових обробляючих центрів, електро-ерозійних і деревообробних верстатів; вузлів і гідророзподілювачів для автомобільних кранів, авто- і електронавантажувачів, буряко- і зернозбиральних комбайнів; вузлів для вітроенергетичних установок потужністю до 75 кВт; сільськогосподарських машин, вузлів та запасних частин для сільськогосподарських машин і автомобілів.
На заводі є дільниця термічної обробки деталей (ТВЧ, азотування, цементація) і дільниця гальванічних покрить (хромування, цинкування, нікелювання, оксидація). В допоміжне обслуговуюче виробництво входять інструментальний, ремонтно-механічний, ремонтно-енергетичний, транспортний цехи та складське господарство.
Площа виробничих приміщень становить 22,5 тис. квадратних метрів, площа земельної ділянки - 9,5 га. Завод забезпечений зручними автомобільними під’їзними шляхами і залізничною віткою.
До 1996 р. завод займався лише випуском верстатної продукції. Але через різке падіння ринку збуту верстатної продукції на заводі почали випуск деревообробних верстатів та приспосіблень, випуск комплектуючих для вітроенергетичних генераторів, випуск сільськогосподарських машин і вузлів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ