Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ "Родовід банк” на початку жовтня відкриє ще одну філію у Львові

Відкрите акціонерне товариство "Родовід банк"  на початку жовтня відкриє ще одне безбалансове відділення у Львові. Про це “Гал-info”повідомила прес-секретар „Родовід банку” Діна Мундишева.
“У Львові  є філія “Родовід банку”  на вул. Соборній і  одне безбалансове відділення на вул. Тобілевича, проте після святкування 750-річчя міста Львова  ми відкриємо ще одне віддділення на вул. Бандери. Загалом  до кінця року регіональна мережа “Родовід банк” поповниться 10 новими регіональними підрозділами по всій Україні”,- зазначила Діна Мундишева.
Відкрите акціонерне товариство "Родовід банк" є правонаступником Акціонерного комерційного банку "Персональний комп'ютер" („Перкомбанк”), який був створений за рішенням установчих зборів засновників від 17 липня 1990 року, зареєстрований Держбанком СРСР 14 листопада 1990 року та перереєстрований Національним банком України 7 жовтня 1991 року. Від 2 липня 2004 року змінив назву на ВАТ  "Родовід банк". У 2004 році його капіталу збільшився в 2,1 рази  і становив 168,2 млн грн, що дозволило сформувати статутний капітал банку у розмірі 100 млн. грн.
             На сьогодні, регіональна мережа банку нараховує 112 одиниць.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ