Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти ЛУФК візьмуть участь у міжнародному турнірі – меморіалі Сергія Харіна

Ватерполісти Львівського училища фізичної культури 2001 року народження та молодші візьмуть участь у міжнародному турнірі у Словаччині, присвяченому пам’яті відомого ватерполісти львівського «Динамо» Сергія Харіна.
waterpolo.org.ua

Меморіал Харіна відбудеться у місті Новаки у період з 24 по 27 березня. Окрім команди зі Львова, участь у турнірні візьмуть по дві команди з Словаччини Угорщини та Німеччини, а також одна команда з Молдови.

Сергій Харін народився у 1963 році у Львові, випускник Львівського училища фізичної культури. Виступав за команду "Динамо" (Львів). У складі молодіжної збірної Радянського Союзу став чемпіоном Європи і Світу. Спортивну кар'єру продовжив у словацькому місті Новаки. Ставши громадянином Словаччини, Сергій Харін в складі збірної команди цієї країни брав участь в Олімпійських іграх. Перейшовши на тренерську роботу, зробив значний внесок в розвиток водного поло Словаччини. У 2011 році життя Сергія обірвалося. В честь його світлої пам'яті словацькі друзі започаткували міжнародний юнацький турнір, який вже став традиційним.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ