Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Важкі” підлітки Сихова з липня займатимуться у таборі праці і відпочинку

З третього липня у Сихівському мікрорайоні розпочне свою роботу табір праці і відпочинку для підоблікових неповнолітніх – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
 Організаторами табору виступили Церква Різдва Прсв. Богородиці, Сихівська районна адміністрація та відділ у справах неповнолітніх Львівської міської ради. Метою проведення табору є організація змістовного дозвілля та трудове виховання неповнолітніх, які стоять на обліку у відділі у справах неповнолітніх Сихівської адміністрації. Це – діти, які обділені увагою своїх батьків та шкільних педагогів.
З вихованцями заплановано проведення екскурсій, походів, зокрема, у Шевченківський гай, на іподром, поїздки по історичних та духовних місцях Львівщини: в Крехів, Свірж, Олесько. У планах – спортивні та туристичні змагання, катехитичні та профілактичні заходи, які проводять священики-катехити Церкви Різдва Прсв. Богородиці та лідери громадських організацій.
Харчування забезпечуватиме Благодійний фонд Карітас-Львів УГКЦ. Організатори запрошують до участі в таборі 25 дітей віком від 13 до 16 років. Хоча, як зазначають у відділі у справах неповнолітніх Львівської міської ради, зазвичай до кінця таборування кількість дітей у таборі зростає до 40.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ