Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Важкоатлетка зі Львівщини стала бронзовою призеркою Кубка України

Як повідомила прес-служба Львівської ОДА, у Чернігові завершився Кубок України з важкої атлетики. У змаганнях взяли участь важкоатлети 22-х областей України.Команду Львівщини представляла збірна у складі 3 жінок та 4 чоловіків.

Серед жінок у ваговій категорії до 48 кг змагалася майстер спорту Заяць Ольга.

Цікавим видався виступ дебютантки національних змагань Васьків Ірини. Найкращим виявився виступ досвідченої важкоатлетки, багаторазової призерки національних змагань Нагорнюк Діани. Цікаво, що команда жінок Львівщини на Кубку України зупинилася за крок до командного п’єдесталу та вперше за останнє десятиріччя посіла високе 4 місце. Переможницями стали традиційно сильні важкоатлетки Харківщини, другими стали донеччанки і трійку призерів замкнули представниці Рівненської області.

У змаганнях найсильніших чоловіків Львівщину представляли 4 спортсмени.Також відразу двоє представників Львівщини змагалися у ваговій категорії до 94 кг.

Команда чоловіків завершила змагання із 13-м результатом. Переможцями Кубку України стали важкоатлети Харківської області, другими фінішували спортсмени з Волині, а третіми донеччани.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ