Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вболівальники „Карпат” зустріли рішення міськради свистом

Близько 500 вболівальників ФК „Карпати” зібралися під стінами львівської Ратуші і під вигуки „Ганьба!” освистали рішення Львівської міськради щодо стадіону „Україна”.
Як пояснив „Гал-info” генеральний директор „Карпати Спорт Маркетинг” Ігор Дедишин, „Карпати” абсолютно не задоволені рішенням ЛМР. „Вчора на погоджувальній раді ми домовилися з депутатським корпусом, що „Карпатам” передають в оренду майновий комплекс стадіону „Україна” на 10 років. Сьогодні ж своїм авторитарним рішенням Садовий провів ухвалу, за яким „Карпатам” надають лише чашу стадіону „Україна”, і то лише на 6 років. Ми абсолютно не задоволені цією ухвалою і вимагатимемо її перегляду”, — заявив Дедишин.
Міський голова Львова Андрій Садовий вийшов до вболівальників, які пікетують Ратушу, і наголосив, що міська рада всіляко підтримуватиме футбольний клуб та розвиток футболу у Львові. „Ми сьогодні прийняли дуже важливу ухвалу, жодне місто не робить таких поступок футбольним клубам, як ми. Ми всіляко сприятимемо розвитку футболу у Львові, однак не дозволимо, щоб хтось маніпулював як нашою, так і вашою думкою”, - зазначив він.
Нагадаємо, сьогодні депутати Львівської міськради прийняли рішення передати в оренду за 1 грн на рік ФК „Карпати” стадіон „Україна” до 2012 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ