Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вбивство охоронцем одного з ВАТ двох людей на Львівщині є свідченням недбалого підбору охоронних кадрів — Держгірпромнагляд

У справі про вбивство охоронцем одного з ВАТ двох людей на Львівщині – ведеться слідство. Як розповів у коментарі «Гал-info» прес-секретар Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області Микола Гуцуляк, цей охоронець був у неадекватному стані. На запитання, чому такій людині було видано зброю, Микола Гуцуляк наголосив: «Нас це питання теж цікавить. Такі люди повинні проходити психологічний відбір для виконання своїх обов’язків».
«Керівництво всіх рівнів повинно подбати про те, щоби підібрати професійні кадри для такої роботи», — зазначив Микола Гуцуляк.
На думку начальника Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області Віктора Шайтана, такі випадки стаються в першу чергу з вини керівництва фірм, підприємств тощо, оскільки саме вони підбирають охоронні кадри, які повинні забезпечувати безпеку на об’єктах праці.
Нагадаємо, вчора близько шостої вечора в Кам`янка-Бузький райвідділ міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Добротвірської міської лікарні про те, що на проїжджій частині дороги сполученням смт. Добротвір - с. Долина охоронець одного з ВАТ Д., 1974 р.н., мешканець Радехівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, використовуючи відомчий пістолет "ТТ", заподіяв вогнепальні поранення С., 1966 р.н., охоронцю цього ж ВАТ та Б., 1972 р.н., помічнику машиніста тепловоза. Як повідомляє відділ громадських зв`язків ГУ МВС України у Львівській області, внаслідок поранень останні померли. З місця події вилучено пістолет "ТТ", дві гільзи та три патрона до пістолета ТТ, одяг Д. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст.115 ч.2 п.1 КК України. Д. затриманий та знаходиться в ІТТ. Як стало відомо, вбивство він скоїв на ґрунті неприязних стосунків з потерпілими.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ