Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Вчасна здача Львівського стадіону під загрозою - проблеми з проектантом

На 30 липня 2011 року заплановано здати в експлуатацію Львівський стадіон до Євро-2012. Про це сьогодні, 20 січня, під час наради під головуванням голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка повідомив заступник директора Дирекції з будівництва об’єктів до Євро-2012 у Львові Анатолій Воловенко.

За його словами, команда, яка працює над цим об’єктом, намагатиметься встигнути до 30 липня, але є затримка з проектуванням полів на стадіоні.

Проектні роботи виконує фірма «Арніка». Однак, каже Анатолій Воловенко, вона не встигає впоратися з таким обсягом робіт, то ж не виключено, що до проекту буде залучено ще одну фірму.

Водночас заступник директора зауважив, що залучення саме «Арніки» як генерального проектанта стадіону було ризикованим рішенням. Відтак, виникли проблеми з дотриманням термінів.

Нагадаємо, спершу проект львівського стадіону надала австрійська компанія «Альпіна», яка повинна була стати генпідрядником будівництва. «Арніка» мала адаптувати проект до українських будівельних вимог. Згодом стала генеральним проектувальником.

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк додав, що це тема для роботи правоохоронним органам. «Складається враження, що люди, які розпочинали цей проект, самі не вірили, що він буде завершений», – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ