Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентували виставу "Сталкери" із Ірмою Вітовською у головній ролі

1/2
Учора, 10 березня, львів'яни мали змогу переглянути унікальну виставу за п’єсою молодого українського драматурга Павла Ар’є «Сталкери». Над виставою працювали актори Театру «Золоті ворота» та Київського академічного Молодого театру." Головну роль зіграла Ірма Вітовська, передає кореспондент Гал-інфо.

Режисером надзвичайно емоційної та захопливої вистави є молодий та талановитий Стас Жирков. 

У залі не було вільних місць, усі білети були розкуплені.

Понад дві години всі перебували у напруженні. Вистава розпочалась незрозумілою комедією, подекуди аморальною та брутальною. Однак згодом  вона  плавно перейшла у «психологічний штурм мозку».

Йдеться про химерне життя «людей із зони» або ж просто «чорнобильців», їхні погляди на життя, мрії, бажання. У виставі зображені «сталкери»,  для яких зона – це лише розвага, але згодом депутат та його син вбивають онука головної героїні, стверджуючи, що це вони так на полювання ходили.

Окрім того, у п’єсі присутні мотиви магії, християнства, потойбічного світу. Усе це дуже яскраво, емоційно та відверто вдалось зіграти чотирьом акторам: Ірмі Вітовській, Віталіні Біблів, Владиславу Писаренку та Олексію Нагрудному.

Окрема заслуга у цій виставі належить Ірмі Вітовській, яка дуже правдоподібно перетворилась на 86-річну хвору жінку із своїми «тараканами в голові». 

Гра акторів, режисерський задум та постановка здійсненні на високому рівні.

Нагадаємо,  сьогодні, 11 березня, о 19:00 у  Першому українському театрі для дітей та юнацтва актори  Києва  та Івано-Франківська покажуть виставу «Слава героям». Автор п’єси Павло Ар’є, режисер Стас Жирков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ