Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вчинок Гриценка може призвести до створення ще однієї опозиції – депутат

Я не чекав такого від Анатолія Гриценка. Так у розмові з кореспондентом Гал-інфо народний депутат від БЮТ Степан Курпіль прокоментував відмову лідера «Громадянської позиції» від підписання Угоди про спільні дії об’єднаної опозиції України.

На думку депутата, підписання Анатолієм Гриценком окремого документа з лідером УСДП Наталією Королевською та лідером Європейської партії України Миколою Катеринчуком може призвести до утворення ще однієї опозиції.

«Це, звичайно, буде на руку нинішній владі», – додав Курпіль.

Нагадаємо, учора, 22 січня, опозиційні лідери підписали угоду про спільні дії об'єднаної опозиції. Документ було підписано на Софійській площі під час акції з нагоди Дня Соборності. Угоду підписали усі члени Комітету опору диктатурі, а також лідер партії "УДАР" Віталій Кличко із застереженням.

Водночас Наталія Королевська, перший заступник Євгеній Суслов, Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук разом з громадянськими лідерами підписали Маніфест громадянської солідарності.

Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко відмовився підписувати угоду про спільні дії об'єднаної опозиції. Він зазначив журналістам, що може розглянути питання про підписання угоди про спільні дії опозиції лише в тому разі, якщо інші опозиційні партії "погодяться повикидати з неї будь-які згадки про КОД, включити все, в тому числі і позапарламентські сили, і не будуть вирішувати за людей, які партії повинні йти на вибори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ