Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вдові загиблого в АТО бійця не дали виступити з нагоди Дня Злуки у Львові

Вдові загиблого в АТО бійця не дали виступити з нагоди Дня Злуки у Львові. Про це повідомило видання Zaxid.net.

Як повідомило видання, під час урочистої академії з нагоди Дня Соборності України у Львівському оперному театрі 22 січня представниці Львівської міськради, вдові загиблого у зоні АТО військовослужбовця Олені Пасевич не надали слова і не дозволили нагородити відзнакою мерії військовослужбовця Олексія Соловка.

Захід організувала Львівська облдержадміністрація, традиційно запросивши на нього представників місцевого самоврядування, громадськості, органів виконавчої влади. Однак виступити на цьому заході організатори дали не усім.

Як зазначила Олена, їй чомусь не дали такої можливості, хоча вона була делегована від ЛМР як радник міського голови привітати учасників заходу та нагородити одного із наших сучасних Героїв Почесним знаком св. Юрія.

"Бойовий офіцер 80-ки свою нагороду від громади міста отримав. Соромно, що не під аплодисменти залу. Особисто прошу вибачення про це в Олексія та його дружини. Говорити про єдність і демонструвати її у своїх вчинках, на жаль, поки це не про нас», - написала Олена Пасевич у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ