Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ведучим шоу «Серця трьох-2» став Олександр Педан

Ведучим шоу «Серця трьох-2» став Олександр Педан. Повідомив сайт Нового каналу.

Другий сезон реаліті «Серця трьох» розкриє багато чоловічих секретів! Які хитрощі й прийоми використовує сильна стать, аби зацікавити жінку? Як дівчатам варто поводитися, щоб стосунки не закінчилися на першому ж побаченні?

Чоловічу позицію в тонких амурних справах розкриє новий ведучий. Людина з відмінним почуттям гумору. Чоловік, який відсвяткував десятиріччя щасливого сімейного життя. І батько дев’ятирічної дівчинки, вже пильно спостерігає за «женихами» своєї дочки!

Відвертий, уважний, дотепний… Олександр Педан!

За його плечима понад десять проектів. Але ВПЕРШЕ глядачі «познайомляться» з іншим Олександром Педаном – яким його бачать лише найближчі.

- Це перший проект, в якому я можу бути повністю самим собою, – розповів Олександр. – Шоу, які я вів до цього – «Фабрика зірок», «Педан-Притула Шоу» – це все одно сцена. А в «Підйомі» я був ще дуже молодий, щоб ділитися життєвим досвідом. Зараз у мене за плечима десяток років сімейного життя. Моїй доньці Лєрі вже дев’ять. А завдяки «Серцям трьох-2» з’явилися і три сестри! Бути старшим братом так круто! І хто знає, як це, розуміє – образити я їх не дам!

У другому сезоні шоу про кохання Нового каналу приділять увагу не тільки жіночому, а й чоловічому погляду щодо стосунків. Справжнім очікуванням, страхам і мотивам хлопців. Вони зможуть відверто поговорити з ведучим про чоловіче.

- Хлопці про свої почуття зазвичай не говорять, – продовжує ведучий. – Але дуже переживають. Перше кохання, перші помилки й невдачі… Вони не знають, що в якийсь момент робити. Та й поділитися ні з ким. Тому що однолітки-друзі нічого суттєвого не порадять. А багато хто не питає порад у батька. Просто не заведено. І круто, що молоді хлопці завдяки шоу «Серця трьох-2» зрозуміють, що вони не самотні у своїх стражданнях (усміхається). І дівчина відмовила не тому, що поганий. А тому, що просто щось неправильно зробив. Я прийшов до висновку: що 20-річні, що 30-річні роблять одні й ті самі помилки.

Олександр зізнався, що у шоу глядачі багато що про нього дізнаються. Адже з початку його кар’єри вони з дружиною прийняли рішення – залишити родину поза кадром. Але в реаліті Нового каналу Педан буде відвертим.

- Я розкрив дуже багато своїх життєвих секретів. Як зароджувалися стосунки з моєю дружиною, як ми приймали важливі рішення. Які у мене були стосунки до одруження, – продовжує ведучий. – Я бачу, як дівчата хвилюються, і як у хлопців дрижать руки. І це дуже підкупає. У цю мить розкривається все. Ти просто забуваєш про камери і про те, що це побачить уся країна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ