Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Vega" побудувала нову оптичну лінію зв'язку Київ - Львів

Телекомунікаційна група "Vega" оголосила про те, що ввела в експлуатацію нову оптичну лінію зв'язку Київ – Львів, завдовжки близько 640 км і пропускною здатністю 47,5 Гбіт / с. Лінія призначена для розширення ємності магістральних систем передачі "Vega" в західному напрямку і для резервування вже діючої ВОЛЗ (волоконно-оптичної лінії зв'язку) Київ - Львів пропускною здатністю 17,5 Гбіт/с. Про це повідомила Лігабізнесінформ.
Зокрема, Лігабізнесінформ у прес-службі "Vega" повідомили що, інвестиції в будівництво склали близько 20 млн грн. Будівництво оптичної лінії Київ - Львів виконувалося в рамках плану розвитку мережі "Vega". "Проектом нової ВОЛЗ передбачено виділення каналів у Житомирі та Рівному, заплановано виділення каналів у Луцьку", - сказав технічний директор "Vega" Анатолій Аброськін.


Телекомунікаційна група "Vega" - один з найбільших операторів українського ринку фіксованого зв'язку. Основні напрямки діяльності - надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу в Інтернет і передачі даних.


"Vega" була утворена в результаті об'єднання "Фарлеп" і "Оптима Телеком", а також компаній "Укомлайн", "ЦСС", "IP Telecom", "Матриця", "Вилка" та інших. Оперативний менеджмент групи здійснює компанія "Фарлеп-Інвест". На сьогоднішній день об'єднаний оператор присутній у 40 містах та 2-х населених пунктах України.


На сьогодні об'єднаний оператор присутній у 40 містах та 2 населених пунктах 17 областей України. Повний спектр послуг Vega надає в 37 населених пунктах України. Оперативний менеджмент телекомунікаційної групи Vega здійснює компанія ВАТ "Фарлеп-Інвест".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ