Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Велике повернення від Львівського Органного Залу

Після тривалої перерви органний зал відкриває свої двері для слухачів та до кінця літа дарує вам величезну кількість органної (і не тільки) музики та нові виставки. Все те, за чим ви так сильно сумували, повертається в офлайн з новою силою.

Коли скучив за справжнім...Коли стоїш на роздоріжжі...Коли прагнеш відчути життя - довіряй класиці. Рафінована музика, елегантне виконання та живий звук. 25 липня твори Шопена, Шуберта та Рахманінова наповнять новими сенсами ваше життя. Львівський піаніст Ігор Петрица запрошує на свій речиталь в Органний зал.

Українська музика у вишуканому камерному звучанні фортепіанного дуету! Бентежні та вільні гуцульські мотиви Кос-Анатольського та Станковича, аванґардність Губаренка, фантазійність Шукайло, романтична вишуканість Людкевича, аристократичність Якименка - найцікавіші зразки української музики у виконанні Світлани Позднишевої та Ольги Стрілецької чекатимуть вас 9 серпня.

Левову частку літнього репертуару становлять органні концерти неперевершених Надії Величко та Олени Мацелюх. Талановиті органістки продемонструють усі можливості органа та подарують неповторну атмосферу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ