Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Верховна Рада внесла зміни до прийнятого Податкового кодексу

Верховна Рада внесла ряд змін до тексту Податкового кодексу, прийнятого парламентом вчора, 18 листопада.

Так, за таке рішення проголосували 258 депутатів з 356, зареєстрованих у сесійній залі. Згідно з регламентом, парламент може внести уточнення та доповнення до вже прийнятого закону перед його підписанням спікером.

У свою чергу, голова комітету з питань митної та податкової політики Віталій Хомутинник повідомив, що підготовлений з 18 сторінок документ містить низку поправок, запропонованих депутатами в ході прийняття основного тексту Податкового кодексу на засіданні в четвер.

Крім того, Хомутинник наголосив, що всі поправки узгоджені і відкориговані спільно з юридичним управлінням Верховної Ради.

Нагадаємо, вчора ВР прийняла Податковий кодекс. За таке рішення проголосували 269 народних депутатів з 348 зареєстрованих у залі.

Як повідомлялося раніше, віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко впевнений, що Президент Віктор Янукович підпише Податковий кодекс вже найближчим часом.

Між тим, в парламентській опозиції заявляють про наявність підстав для оскарження прийнятого Верховною Радою Податкового кодексу.

"Я вважаю, що на сьогоднішній день ми будемо мати ряд підстав. Юристи ще проаналізують, але у нас буде ряд підстав, щоб оскаржити як сам процес ухвалення, так і зміст цього документа, в Конституційному суді", - сказала народний депутат від фракції НУ -НС Ксенія Ляпіна, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ