Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Верховна Рада затвердила додаткові джерела компенсації знецінених вкладів

Верховна Рада затвердила додаткові джерела компенсації знецінених вкладів. Зокрема,  закон передбачає додаткові джерела компенсації вкладів: 50% надходжень від приватизації держмайна; 50% дивідендів від акцій, які належать державі; 30% від продажу землі, яка перебуває у комунальній власності; 30% засобів отриманих митницею за штрафи і реалізацію контрабандних товарів; 30% суми податків, які отримані від платників, що ухилялися від сплати податків.
Верховна Рада затвердила додаткові джерела компенсації знецінених вкладів. Під час поіменного голосування за проект Закону про внесення змін до Закону України „Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України” (щодо залучення коштів та строків повернення (№4085) - у другому читанні і в цілому проголосували 242 депутати, не голосувало — 157 („Регіони України” – 55, комуністи – 51, „Наша Україна” – 2, Народна партія – 35, Блок Тимошенко – 24, соціалісти – 29, Народний блок Литвина – 21, соціал-демократи (об’єднані) – 12, Українська народна партія – 0, партія „Відродження” – 1, Народний Рух України – 0, „Реформи і Порядок” – 0, Партія промисловців і підприємців – 2, „Єдина Україна” – 4, позафракційні – 6).
Зокрема,  закон передбачає додаткові джерела компенсації вкладів: 50% надходжень від приватизації держмайна; 50% дивідендів від акцій, які належать державі; 30% від продажу землі, яка перебуває у комунальній власності; 30% засобів отриманих митницею за штрафи і реалізацію контрабандних товарів; 30% суми податків, які отримані від платників, що ухилялися від сплати податків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ