Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Версія від Чорновола - опозиційних «нашоукраїнців» в коаліційному уряді можуть замінити «ющенківці»

Народний депутат Тарас Чорновіл, коментуючи можливі звільнення міністрів-«нашоукраїнців» із займаних посад, сказав: "Думаю, звільнення міністрів зараз буде йти за принципом, хто влаштовує, а хто не влаштовує Ющенка. Якщо ми вийдемо на дуже гарний діалог із Президентом, то будемо змушені зробити йому серйозні поступки. Вони будуть полягати в тому, що його кадрові інтереси будуть забезпечені стовідсотково. І ті міністри, що могли би бути за квотою "Нашої України", зараз будуть за квотою трьох фракцій, що входять у коаліцію, але вони будуть від Президента".
 Чорновіл зауважує, що зараз вся історія з міністрами зводиться до розмови про те, з ким вони будуть працювати: із Президентом чи з Романом Безсмертним.
 А щодо членства, то «регіонал» Чорновіл зауважує, що членство міністрів у партіях, що пішли в опозицію, – це повний нонсенс.
"Ніхто нікому не каже вступати в Партію регіонів, СПУ або КПУ. Цього не потрібно. Але, принаймні, на час виконання своїх обов'язків міністрів вони повинні призупинити своє членство в НСНУ – для того, щоб не було дуалізму в їхніх позиціях», - цитує слова Чорновола прес-служба Партії регіонів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ