Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ветеран АТО вимагає вибачень від Тимошенко за використання його фото для агітації

Ветеран війни на Донбасі у складі батальйону "Азов" Олексій Лисенко заявив, що очолювана Юлією Тимошенко політична сила використала у своїй агітації його фото без його згоди. Про це Лисенко повідомив у Facebook.

"Сьогодні партія Тимошенко використала моє фото з передової для пропаганди своїх пораженських поглядів і проросійського порядку денного. Я, екс-доброволець батальйону Азов, не підтримую її політсили і не давав дозволу на використання своєї фотографії в її політичній агітації. Шеврон "Азова" для мене сакральна річ, омита кров'ю моїх побратимів, які не повернулися з фронту. Йому не місце поряд із гаслами проросійської партії "Батьківщина", - написав Лисенко.

Ветеран зажадав від лідерки "Батьківщини" особистих вибачень і пообіцяв, що якщо Тимошенко не оприлюднить відповідне відео, він із побратимами завітає до офісу політсили за роз'ясненнями.

"Я вимагаю публічних вибачень особисто від Юлії Тимошенко у вигляді відеоролику. Несіть відповідальність за дії своєї зграї дірявих політологів! Не думайте ігнорувати. Фейсбуком справа не обмежиться. Якщо протягом 24 годин Тимошенко не відреагує, ми прийдемо в ваш офіс і особисто запитаємо, за яким правом ви піаритеся за рахунок фронтовиків, які воювали в той час, коли ви самі сиділи (і продовжуєте сидіти) в тепленьких кабінетах столиці. Прошу своїх бойових побратимів з "Азова" та інших підрозділів підтримати мене. Ми не повинні дозволяти політиканам використовувати себе в їхніх гнилих політичних іграх і паплюжити нашу репутацію", - написав Лисенко.

Боєць також додав у дописі шпальту газети з його фото в матеріалі "Нема кому служити".

Нагадаємо, раніше волонтер Сергій Притула звинуватив ВО "Батьківщина" у спробі піару на його волонтерській діяльності шляхом допису в соцмережі. Шоумен наголосив, що політсила жодного разу не брала участі в організації ним допомоги українським військовим. У політсилі зрештою перепросили в Притули за скандальний допис.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ