Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ветеранів АТО не пускають у Золоте, поліція відкрила вогонь

Поблизу селища Золоте на Луганщині, де повинні розвести війська, нібито затримали кілька сотень ветеранів АТО, які їхали туди. Згідно з іншими повідомленнями, поліція навіть відкрила попереджувальний вогонь в повітря.
Фото з Facebook-сторінки Костянтина Немічева

Про про події на своїй сторінці у Facebook написав активіст, колишній боєць полку Національної гвардії “Азов” Костянтин Немічев, - передає Syla News.

“Зараз більше 200 ветеранів АТО, які їхали до своїх побратимів в село Золоте, затримали на блокпосту. Влада бореться, як може”, – обурився він.

Водночас на сторінці ВПО Фрайкор у соцмережі повідомляється, що поліція, задіяна в блокуванні ветеранів АТО, відкрила попереджувальний вогонь.

“Поліція, що заблокувала проїзд ветеранам, які їхали до Золотого, в тому числі бійцям Фрайкору, щойно відкрила попереджувальний вогонь в повітря”, – зазначається у повідомленні.

Раніше, мешканці селища Золоте-4 просили президента Зеленського не відводити з позицій біля населеного пункту підрозділи ЗСУ.

Додамо, що 7 жовтня група ветеранів полку “Азов” ухвалила рішення залишитися в селищі Золотому навіть після відведення військ. Однак міністр оборони Андрій Загороднюк і заступник начальника Національної поліції України Вадим Троян запевнили, що азовці, які прибули в Золоте, не несуть там ніякої функції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ