Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Входження “Нашої України” в антикризову коаліцію неможливе – Юрій Ключковський

 “Учора була зроблена ціла низка успішних кроків до підписання коаліційної угоди. Залишилися лише питання комунальної реформи, тобто реформи місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою. Думаю, що вчора просто не встигли це питання погодити, але сьогодні воно, очевидно, теж буде погоджено”, - повідомила “Гал-info” прес-служба «Нашої України».

 “З моєї точки зору, залишаються питання політичні, а не питання суті цієї угоди. Наскільки я розумію, до кінця тижня угода буде остаточно дороблена і до кінця цього ж тижня або на початку наступного будуть прийматися політичні рішення”, - повідомив депутат.
 Говорячи про назву можливої коаліції, Ключковський зазначив, що назва тієї коаліції, у котру ввійде «Наша Україна», вже документально зафіксована. “Я хочу нагадати про Меморандум, що був підписаний на початку серпня, де стоїть назва – «Коаліція національної єдності». Там стоять підписи «Регіонів», соціалістів і “Нашої України”, - зауважив Ключковський.
 “Мова не йде про ліквідацію «старої» коаліції і створення нової, тому що це дійсно повинно супроводжуватися відставкою уряду, - підкреслив депутат. - Щоб цього не відбулося, ми не наполягаємо на такому механізмі, ми говоримо саме про реорганізацію, тому що входження «Нашої України» в «антикризову» коаліцію неможливо. Цього не буде ніколи! Якщо ми входимо, це значить, що «антикризова» коаліція припиняє існування і утвориться коаліція національної єдності”, - зазначив він.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ