Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Вічно живі». У Львові гастролюватиме Київський драмтеатр на Подолі

1/2
Завтра, 28 травня, о 18:00 Київський академічний драматичний театр на Подолі запрошує до Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької (Львів, вул. Лесі Українки, 1) на виставу «Вічно живі» за п’єсою Віктора Розова. Вистава відбудеться в рамках благодійної акції «Лови хвилю благодійності!». Про це Гал-інфо повідомили організатори.

Мета акції - залучити ділових людей до меценацства у сфері культури.

У складні часи так важливо проявити турботу та підтримати один одного, зробити життя теплим та світлим, простягнути руку допомоги тим, хто цього так потребує! Побудувати сучасний театр нам допомагає меценат. Ми започаткували благодійну ініціативу «Лови хвилю благодійності!» та допомогаємо людям.

У Львові організатори вже передали парні запрошення на виставу «Вічно живі» для ГО «Союзу ветеранів десанту». Бійці, учасники АТО, зможуть відвідати виставу разом із своїми дружинами та рідними.

21 травня 2016 року актори театру на Подолі на день міста Кам’янця-Подільського безкоштовно для всіх бажаючих зіграли у старій фортеці виставу «Осінь у Вероні» за п’єсою Анатолія Крима.                      

Організатори планують і надалі дарувати вистави театру великим та малим містам України.

З питань акредитації та отримання запрошень організатори просять звертатись до координатора проекту  пана Андрія (контактний телефон 098 413 29 75). Кількість запрошень  для ЗМІ обмежена!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ