Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від Блоку Ющенка повинен бути єдиний кандидат на міського голову Львова — зазначив Петро Олійник

Блок Ющенка „Наша Україна” висуне єдиного кандидата на міського голову Львова — заявив вчора, 17 січня, під час ІІ Конференції ЛМО НСНУ, голова міської організації партії Олег Мандюк. Прізвище висуванця від блоку, за його словами, стане відомим під час міжпартійної блокової конференції, яка відбудеться 22 січня.
«Ми дуже довго дискутували з партнерами по блоку з цього питання і врешті майже погодили те, що кандидат на міського голову від нашої політичної сили має бути єдиний. Зараз єдина кандидатура ще погоджується», — зазначив Олег Мандюк.
Як повідомив голова ЛОО НСНУ Петро Олійник, проти єдиного висуванця від „Нашої України” найбільше протестував Народний Рух України. Проте на сьогодні, як він запевнив, рухівці вже майже погодилися на те, що має бути один кандидат від блоку.
«Питання єдиного кандидата було досить складним, адже в нас є досить багато достойних людей, які можуть претендувати на крісло міського голови, — говорить Петро Олійник. — Звичайно, може бути таке, що інші кандидати, яких не затвердить блок, також кандидуватимуть, але вони йтимуть вже як самовисуванці. Взагалі ж, якби ми були демократичним суспільством, то, думаю, після того, як блок затвердив би єдиного кандидата, було б порядно, якби всі інші люди, які претендували на підтримку блоку, взагалі відмовилися від наміру балотуватися».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ