Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Від генпідрядника з будівництва стадіону до Євро вимагатимуть підтвердження оборотів грошових коштів в сумі більше 25 млн євро - Бащук

Вже завтра запрацює механізм проведення міською радою конкурсу на генпідряд та інвестора з будівництва євростадіону. Відтак, вже днями прийматимуться заявки на участь у конкурсі. Про це повідомив депутат ЛМР, член робочої групи по контролю та пошуку інвестора до «Євро-2012» Сергій Бащук.
„Збір заявок триватиме включно до 20 листопада. Після цього конкурсна комісія розкриє конверти із пропозиціями. Гадаю, потім протягом кількох днів може бути оголошений переможець”, - зазначив депутат.
За словами Сергія Бащука, серед основних критеріїв визначення переможця – пропозиції щодо ціни будівництва об’єкта, надійність учасника конкурсу. „Окрім того, учасники конкурсу повинні пред’явити гарантії (в тому числі і банківські), котрі забезпечують вчасне та якісне втілення проекту. Одним із критеріїв, яким керуватимуться при визначенні переможця, є підтвердження оборотів грошових коштів учасника конкурсу або пов’язаної з ним особи в сумі більше 25 млн. євро”, - повідомив Сергій Бащук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ