Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від Львівщини у робочі групи по організації другого етапу з’їзду НСНУ увійдуть Мандюк, Парубій та В’язівський

Стосовно того, хто очолить робочу групу з підготовки другого етапу ІІІ з’їзду партії «Наша Україна», народний депутат України, член фракції «Наша Україна»  Володимир В'язівський у коментарі «Гал-info» зазначив, що чуток ходить багато, особливо в Інтернеті, але офіційної позиції з цього питання ще не має. Відповідно йому важко щось коментувати.

 «На президії Львівської обласної організації партії «Народний Союз Наша Україна» ми визначили трьох людей, які будуть працювати у робочих групах з підготовки другого етапу з’їзду. В Києві запропонували створити три робочі групи, у які повинні увійти представники з кожної обласної організації, по одному у групу. Тобто три особи від Львівщини, а саме: Олег Мандюк, Андрій Парубій і Володимир В'язівський», --поінформував нардеп.
 Володимир В’язівський також сказав, що завтра відбудеться Рада партії у Києві на якій і буде визначено, хто очолить групу з організації роботи цих груп і хто очолить роботу з організації  другого етапу ІІІ з’їзду партії «Народний Союз Наша Україна».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ