Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від нового керівника обласного УМВСУ Садовий вимагатиме розкриття резонансних злочинів

„Перш за все, я би хотів, щоби були дані відповіді по тих резонансних злочинах, які відбулися на Львівщині в останні місяці, оскільки всі ці нерозкриті злочини є великою плямою на обличчі нашого міста. Все це створює достатньо негативний імідж Львова, оскільки ми сьогодні конкуруємо з іншими містами України в отриманні коштів та інвестицій”, – про це вчора, 24 січня, під час представлення нового начальника УМВСУ Михайла Цимбалюка повідомив міський голова Андрій Садовий.
 За словами міського голови, „Львів завжди мав статус міста, де з точки зору безпеки, є стабільність. Якщо заглянути у статистику, то порівняно з іншими містами, ми сьогодні є найбезпечнішим містом в Україні”.
„Мені дуже приємно, що за той час, що я працюю міським головою, в нас налагодилась дуже тісна співпраця з органами міліції. Не можна забувати також і про те, що начальник міської міліції Олег Попов є членом виконавчого комітету Львівської міської ради. Водночас ми знайшли порозуміння з усіма керівниками райвідділів міліції міста Львова, спільно працюємо, спільно проводимо зустрічі. Я би хотів, щоби ця стабільність, цей діалог мав позитивне продовження і в часи Михайла Цимбалюка”, – зазначив Андрій Садовий.
Водночас міський голова побажав новопризначеному керівнику обласного УМВСУ Михайлу Цимбалюку побити існуючий рекорд по перебуванню на цій посаді. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ