Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від ПАТ "Миколаївцемент" вимагають виконання інвестиційної угоди

5 листопада під час засідання постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради депутати розглянули низку звернень щодо діяльності Миколаївського цементного заводу. Зокрема, до Львівської обласної ради надійшли звернення жителів міста Миколаєва щодо невиконання інвестиційної угоди підприємством, а також звернення генерального директора ПАТ "Миколаївцемент" п. О. Малютяка та голови Об’єднання профспілок Львівщини щодо надання погодження клопотання для отримання спеціального дозволу на користування надрами питних підземних вод на сесії Львівської обласної ради. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Депутати вирішили розглядати ці питання разом, бо, на їхню думку, тільки таким чином можна забезпечити виконання вимог громади. Комісія заслухала інформацію представників підприємства щодо потреб води для своєї діяльності, а також щодо виконання інвестиційної угоди.

У результаті обговорення члени комісії прийняли рішення винести на розгляд чергового пленарного засідання сесії обласної ради питання щодо надання погодження клопотання для отримання спеціального дозволу на користування надрами питних підземних вод для ПАТ "Миколаївцемент", а також рекомендувала керівництву підприємства подати до обласної ради стратегію розвитку підприємства. Особливу увагу депутати звернули на виконання інвестиційної угоди з боку ПАТ "Миколаївцемент" .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ