Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Від підрядників тренувальних баз Євро-2012 вимагають чітких графіків робіт

Усі підрядники, які зводять тренувальні поля до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повинні подати облдержадміністрації чіткі графіки виконання робіт. Про це повідомив після наради з питань будівництва тренувальних полів заступник голови ОДА Володимир Губицький, інформує прес-служба Львівької ОДА.

Учасники наради розглянули ситуацію з реконструкцією стадіонів у Львові («Сокіл», «Скіф», «Україна») та області (у Дрогобичі, Моршині та Славському).

«На деяких футбольних полях уже ведуться будівельно-монтажні роботи, а по кількох об’єктах – завершуються проектні роботи, – розповів Володимир Губицький. – Зокрема, підрядник, який працює на стадіоні «Скіф» уже повністю наздогнав затверджений графік виконання робіт. У Моршині ж реконструкція футбольного поля та трибун уже завершена. Зараз триває розробка проекту адміністративного корпусу з роздягальнями, душовими та іншими необхідними приміщеннями. До виконання будівельно-монтажних робіт приступили також на стадіоні у Дрогобичі».

«Щодо стадіону «Сокіл» та тренувального полях у Славському – по двох об’єктах зараз тривають проектні роботи. Як тільки вони будуть завершені, відразу розпочнеться будівництво. Зокрема, представники інвестора, який планує реконструювати стадіон «Сокіл», запевнили, що через місяць-півтора проект буде готовий і будівельники приступлять до виконання робіт», – додав Володимир Губицький
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ