Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Від початку року на автошляхах Львівщини сталося майже три з половиною тисячі ДТП

Так, за 5 місяців цього року на автошляхах Львова та області сталося 3248 дорожньо-транспортних пригод, з них з потерпілими – 558. Внаслідок ДТП 92 людини загинули, 782 отримали травми різної важкості. Про це інформує поліція Львівської області.

Від 6 червня поліцейські Львівщини розпочали комплекс профілактичних заходів для зниження рівня аварійності на автодорогах Львова та області, запобігання загибелі та травмуванню людей під час ДТП.

Зокрема, збільшено кількість нарядів та екіпажів груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини, які забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху на найбільш аварійних ділянках доріг.

Правоохоронці посилять контроль над дотримання учасниками дорожнього руху вимог ПДР, а також проводитимуть профілактичну роботу. Особливу увагу поліцейські приділятимуть виявленню порушень, які найчастіше призводять до дорожньо-транспортних пригод, а це, зокрема, керування транспортним засобом у стані сп’яніння, порушення швидкісного режиму, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення правил обгону, проїзду перехресть, пішохідних переходів тощо.

Комплекс профілактичних заходів триватиме до 19 червня.

Правоохоронці вкотре нагадують – неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, бережіть своє здоров’я та життя!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ