Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від поривів сильного вітру на Львівщині падають „аварійні” дерева

Вчора, 4 серпня, о 13.30 на вулиці Коновальця, 103-в через сильні пориви вітру впала гілка дерева, пошкодивши лінію електропередач та електричний бетонний підпірний стовп. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
Електричний стовп впав на автомобіль марки “Фольксваген Пасат”, який в той час проїжджав повз згадане місце. 25-річного власника автомобіля госпіталізовано з діагнозом забій головного відрізку хребта, гіпертонічний криз.
О 17 год. 41 хв. на вулиці Є. Коновальця, 78 від сильного вітру впало ще одне дерево. При падінні були обірвані електропроводи та контактні трамвайні лінії, пошкоджено продуктовий кіоск.
За словами начальника відділу планування та дій у надзвичайних ситуаціях управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Тараса Ліщинського, аварійних дерев у Львові зафіксовано дуже багато. «Управління житлово-комунального та інженерного господарства запланували щомісяця ліквідовувати певну кількість таких дерев», – сказав Тарас Ліщинський у коментарі «Гал-info».
Протягом вчорашнього дня на Львівщині трапилось ще кілька схожих надзвичайних ситуацій – повідомляє прес-служба ГУ МНСУ у Львівській області. Зокрема, у  м. Яворів на вул. Маковея о 12 год. 55 хв. внаслідок пориву вітру відламалась гілка від дерева і впала на хлібний кіоск, пошкодивши дах будівлі. Для прибирання гілки було залучено комунальні служби м. Яворова.
 4 серпня близько 16 год. 00 хв. в результаті сильного вітру в с. Лішня Дрогобицького району впало дерево. Через сильний вітер дерево впало і на трасі Сокаль-Львів о 17 год. 00 хв. в обох випадках, не зважаючи на надзвичайну ситуацію, рух автотранспорту не припинявся.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ