Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Від продажу уламків ракет та інших бойових трофеїв у Львові​​ зібрали понад 205 тис. грн

У Львівському муніципальному мистецькому центрі напередодні провели благодійний аукціон бойових трофеїв та мистецтва "Історія в об’єктах". На аукціоні розігрували трофеї, здобуті у гарячих точках, – тубус рпг, уламки граду, каски, гільзи та інші артефакти, здобуті ЗСУ на полях перемоги. Загалом вдалось зібрати 205 510 грн.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Автор найдорожчого об’єкта (55 000 грн) – Сергій Петров (Bob Basset) із Харкова, який через війну переїхав до Львова. Найдорожчий трофей війни – тубус рпг, 30 000 грн. В аукціоні взяли участь 13 художників та близько 60 учасників. Виручені кошти – 205 510 грн – скерують у благодійний фонд UAID для закупівлі необхідних речей на передову.

У перспективі такі аукціони будуть планують продовжувати, адже результатом – задоволені, а українські солдати здобувають все більше трофеїв на відвойованих територіях.

До слова, окрім трофеїв на аукціоні можна було придбати роботи українських художників: Waone Interesni Kazki (Володимир Манжос), Ярослав DRZK, Bob Basset (Сергій Петров), Sadan Vague (Василь Паляниця), Tasha Levytska, Катя Терещенко та Ксенії Гладушевської.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ