Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від приватизації майна Львова левову долю коштів має отримати мерія — Андрій Садовий

Від приватизації майна Львова левову долю коштів має отримати мерія, навіть якщо рішення про приватизацію прийняла облрада, — переконаний міський голова Львова Андрій Садовий, про це він заявив „Гал-info”. За словами мера, він наразі не бачив рішення Львівської обласної ради щодо приватизації низки будівель у місті.
„Я думаю, що відповідь щодо законності цього рішення мають давати правоохоронні органи. Особисто я ще цієї ухвали не бачив. Як правило рішення, які приймає обласна рада, направляють міському голові на ознайомлення. Отож, коли я ознайомлюся з цим рішенням, то зможу сказати щось конкретніше. Однак, як би там не було, враховуючи те, що йдеться про приватизацію майна Львова, міськрада повинна мати левову долю від коштів, які будуть отримані від приватизації цих об’єктів”, — наголосив міський голова.
Нагадаємо, позавчора, 26 грудня, вже фактично під закінчення сесії депутати „провели” низку приватизаційних питань. Зокрема, йдеться про приватизацію кафе «Золотий вепр», що на площі Ринок, 17, „Віденської кав’ярні і готелю „Відень”, а також приміщення на вул. Чайковського, де знаходиться офіс ВО „Свобода”. Коментуючи ці рішення, низка депутатів вже встигли назвати їх незаконними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ