Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Від сьогодні підвищиться абонплата для власників стаціонарних телефонів, але подешевшають дзвінки на мобільні телефони

Від сьогодні, 1 листопада, підвищиться абонплата для абонентів фіксованої телефонії, але подешевшають дзвінки на мобільні телефони. Про це повідомила прес-служба „Укртелекому”.

Зокрема, з  1 листопада 2006-го набуває чинності рішення Національної комісії з питань регулювання зв`язку (НКРЗ) №258 від 5 травня 2006 року "Про затвердження граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги" про два етапи зміни граничних тарифів на загальнодоступні послуги зв’язку.
Зокрема, у рішенні НКРЗ йдеться про те, що запровадження граничних тарифів  передбачалося в два етапи: з 15 липня до 31 жовтня цього року включно (перший етап), і з 1 листопада (другий етап). Результатом першого етапу було підвищення  абонентної плати за користування фіксованим телефоном, а також вартість хвилини місцевої (внутрішньоміської) розмови - на 50%. На другому етапі вартість хвилини місцевої розмови по фіксованому телефону при дзвінку на інший фіксований телефон не зміниться, у той же час для абонентів місцевої телефонної мережі міст і райцентрів розмір абонентної платні за користування телефоном збільшується на 15%. В абонентську плату для населення вже включено 200 хвилин місцевих телефонних розмов на місяць.
Проте з 1 листопада на 20% дешевшають дзвінки зі стаціонарного на мобільний телефон. Тепер хвилина розмови коштуватимете 80 копійок без ПДВ (із урахуванням ПДВ - 96 копійок).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ