Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від сьогодні понад 4 тисячам львів'ян-боржників відключатимуть воду

Понад 4 тисячі львів’ян, які заборгували за спожиті послуги від 500 до 10 тис. грн., перебувають у „чорному списку” комунального підприємства „Львівводоканал”. Здебільшого у помешканнях саме таких неплатників з 21 січня здійснюватимуть індивідуальне від’єднання від мереж водопостачання та каналізації за допомогою приладу „Спрут”. Роботу із боржниками „Львівводоканал” розпочне з Залізничного району, а саме будинків на вулицях Городоцькій, Кульчицької, Кульпарківській, Широкій, Любінській та мікрорайону Рясне. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі міської ради.
Відновлюватимуть водопостачання лише за умови повної сплати боргу та оплати 250 грн. за підключення. Фахівці з „Полтававодоканал” працюватимуть у Львові до 1 лютого. Тому тим, хто не встигне сплатити борги, доведеться жити без води та водовідведення до березня.
Нагадаємо, що У 2007 році понад 86 % львів’ян справно оплачували за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення. Проте 14 % мешканців міста недоплатили у „Львівводоканал” понад 6,5 млн грн.
Впродовж липня та вересня 2007 року було відімкнено понад 300 помешкань. Внаслідок проведених заходів сума повернутих боргів склала понад 1 млн грн. Також зросла кількість львів’ян, які звернулися у відділ „Водозбут” для укладання угоди на реструктуризацію боргів. Сума укладених угод - 826 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ