Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Від сьогодні входять у дію нові тарифи на природний газ для населення

Від сьогодні входять в дію нові тарифи на природний газ для населення. Про це “Гал-info” повідомила прес-служба ВАТ “Львівгаз”.

Відповідно до постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України “Про роздрібні ціни на газ природний, що використовується для потреб населення” від 19.10.2006 р. №1345, з 01.11.2006 р. набувають чинності нові роздрібні ціни на природний газ, що використовується для потреб населення.
Зокрема, за 1 кубічний метр газу, який використовується населенням для приготування їжі та підігріву води і не використовується для опалення  за наявності газових лічильників коштує 31,5 копійок, а за  їх відсутності  34,5 копійок. Інша вартість 1 кубічного метр газу, який використовується населенням комплексно, в тому числі  для опалення, приготування їжі та підігріву води за наявності газового лічильника, коштує 40,7 копійок, а за його відсутності – 44,4 копійок.
Щодо тарифів для комунальних і промислових підприємств, то вони зараз становлять 686 грн за тисячу метрів кубічних. Як розповів “Гал-info” директор Львівської філії ДК “Газ України” Олег Щидлюк: „Вони ввійшли в дію з 1 серпня 2006 року і будуть дійсними протягом півроку, тобто до кінця січня 2007 року. Які тарифи будуть потім, поки що не відомо”.
Заступник голови ЛОДА з питань АПК Ростислав Сорока розповів “Гал-info”, що від початку дії нових тарифів на газ для промислових підприємств не було жодних заяв чи пропозицій з боку підприємців Львівщини щодо неможливості функціонування при такій ціні на газ. „Промислові підприємства області самостійно намагаються переорганізувати своє виробництво так, щоб не зазнати збитків”, - зазначив  Ростислав Сорока.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ