Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Від завтра у Львові, Самборі та в Новому Роздолі можна задзвонити на таксофон

З 16 вересня у Львові, Самборі та в Новому Роздолі ВАТ “Укртелеком” буде проведено дослідне надання послуг вхідного телефонного зв’язку в універсальних таксофонах. Про це «Гал-info» повідомив начальник відділу організації продажу таксофонних послуг Львівської філії ВАТ  “Укртелеком” Василь Бойко.
«Завтра, 16 вересня, у Львові, Самборі та в Новому Роздолі з восьмої години ранку можливо буде зателефонувати  на універсальні таксофони на яких розміщено наклейку “На цей таксофон Вам можуть зателефонувати за номером. Для цього необхідно повідомити абоненту номер таксофона, зазначений на наклейці. Вхідні дзвінки на таксофон – безкоштовні», -  сказав Василь Бойко.
За його словами, у Львові такі наклейки будуть розміщені на 955 таксофонах, Самборі - 18 та в Новому Роздолі – 4. Наклейка “На цей таксофон Вам можуть зателефонувати за номером» буде встановлено на таксофони моделі Telecart 121.
Як додає Василь Бойко, такий проект проводиться в трьох областях України -  Львівській, Харківській та у Криму у філіях ВАТ “Укртелеком”, причиною вибору цих філій є те,  що Львівська – знаходиться близько до кордону, Кримська – оскільки ця послуга буде передбачена для відпочиваючих та Харківська – близькість до кордону Росією. Основними користувачами цієї послуги стануть студенти та заробітчани.
Василь Бойко додає, що номера абонента, який телефонує, не буде видно на табло таксофона  для збереження конфіденційності абонента
На запровадження такої послуги, буде частково змінено програмне забезпечення універсального таксофона, тому кошти на це не передбачено. Кошти будуть виділені на встановлення наклейки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ