Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулась чергова зустріч протопресвітерів Львівської Архиєпархії

У четвер, 3 січня відбулась чергова зустріч протопресвітерів Львівської Архиєпархії. Засідання відбулось під головуванням Преосвященного владики Венедикта, Єпископа-помічника Львівського. На зустрічі були присутні усі протопресвітери Архиєпархії. Повідомив диякон Роман Соколенко. прес-служба Львівської Архиєпар

В ході зустрічі були розглянуті такі питання: Порядок повідомлення вірним Різдвяних послань Глави УГКЦ та Митрополита Львівського. Повідомлення для вірних про проведення родинного заходу «В гостях у Василя та Маланки», у неділю 13 січня в Палаці Мистецтв (м. Львів, вул. Коперника). Пригадка про святкування дня богопосвячених осіб 15 лютого. Про релігійну літературу, що вводить вірних в оману. Про порядок служіння Богослужіннь та уділення вірним Святих Тайн.

Наприкінці робочої частини зустрічі було зачитано Грамоту Високопреосвященного Митрополита Львівського, владики Ігоря для о. Івана Нижника протопресвітера Янівського в якій було відзначено його ревну працю та дозволено відтепер носити нагрудний хрест з прикрасами.

Після гучної колядки у виконанні протопресвітерів, лунали слова привітань один одному з нагоди прийдешнього празнику Різдва Христового. В особливіший спосіб протопресвітери звернулися до своїх Архиєреїв: Високопреосвященного Митрополита Львівського, владики Ігоря та Преосвященного владики Венедикта, і у спільному привітанні побажали владикам: « Щоб гора Святоюрська все сонцем сіяла, Христова любов, щоб усіх наповняла, щоб Владики завжди були здорові та провадили паству у Божій любові».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ