Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відбулась зустріч генерала Максимова з ошуканими інвесторами

На майно ПП «Інвестиції Маркетинг Консалтинг», яка займалася будівництвом житла по вулицях Варшавська 46, Б. Хмельницького 107, накладено арешт. Про це повідомив під час прес-конференції начальник УМВСУ у Львівській області, генерал міліції Віталій Максимов. Зібрано достатню кількість доказів аби затримати винуватців афери. Уже з’ясовано місцезнаходження фігурантів злочину, задіяні різноманітні державні структури, які здійснюють контроль за підозрюваними.

 Заступник начальника слідчого управління Василь Попович зазначив, що справа має судову перспективу і винуватці обов’язково будуть притягнені до кримінальної відповідальності. Щодо відшкодування матеріальних збитків потерпілим, то існує чимало труднощів, оскільки працівниками міліції не вилучено ні касових книг, ні квитанцій. За словами Віталія Максимова, дана справа наразі є найважливішою. До розслідування залучено найкращих працівників міліції, справа перебуває під особистим контролем генерала. До розслідування приєднано оригінали договорів, платіжок, проводиться їх експертиза і, як обіцяє Віталій Максимов, справа буде розкрита найближчим часом. Генерал планує перевірити причетність до даної справи посадових осіб Львівської міської ради та житлових органів, які не вжили відповідних заходів аби попередити аферу.   
Натомість ошукані інвестори, розчаровані діяльністю міліції, звинувачують керівництво УМВСУ у бездіяльності, корумпованості, підозрюючи у причетності до справи високопосадовців області.
2 липня «пайовики» уже втретє прийшли під стіни Управління міністерства внутрішніх справ області висловити своє обурення діяльністю правоохоронних органів і отримати відповіді на свої запитання особисто від генерала Віталія Максимова. Постраждалі стверджують, що ще у 2005 році надходили скарги щодо невиконання своїх зобов’язань ПП «Інвестиції Маркетинг Консалтинг». Людям повертали гроші, але фірма і надалі продовжувала працювати. За словами однієї з постраждалих Оксани Цимбали, це свідчить про причетність до махінацій працівників УМВС. Офіс фірми на той час знаходився по вулиці Городоцькій 147, однак з травня цього року за цією адресою знаходиться зовсім інше підприємство.
 Засновником та керівником ПП був Олександр Іванович Тихонов, який, як стверджує Оксана Цимбала, уже займався подібними аферами у Росії. Постраждалі стверджують, що будуть боротися до кінця, аби домогтися покарання винних та повернення вкладених коштів.
22 березеня 2006 року порушено кримінальну справу за фактом шахрайства в особливо великих розмірах проти ПП «Інвестиції Маркетинг Консалтинг». Власниками фірми було ошукано понад 65 осіб, які вклали більше 10 мільйонів гривень у будівництво житла по вулицях Варшавська 46, Б. Хмельницького 107.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ