Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відбулася сесія Винниківської міської ради

Сьогодні, 6 липня, у Винниках відбулася третя сесія Винниківської міської ради. „Сесія минула в робочому режимі. Депутати створили фракції „Наша Україна” та БЮТ, а також прийняли рішення через непрофесійну роботу розпустити ТВК. Комісія з законності та депутатської етики має у двомісячний строк запропонувати новий склад виборчої комісії.

Було розглянуто низку протестів прокуратури, а також кілька земельних питань. Зокрема, депутати скасували рішення про продаж з аукціону ділянки понад 1,5 га (вул. Лісна), яку придбало ТзОВ „Золота рибка”, а також рішення Винниківського міськвиконкому щодо здачі в експлуатацію будівлі в парку. Щодо останнього питання, депутати також ухвалили звернутися до суду, щоб розірвати договір про оренду землі в парку та визнати свідоцтво про право власності на будівлю недійсним.
Окрім іншого, депутати вирішили передати ділянку дороги у Винниках по вул. Галицькій „Облавтодору”, оскільки, як пояснив „Гал-info” депутат міської ради Богдан Бень, це траса міжобласного значення. Щоправда, тепер „Облавтодор” має ухвалити рішення про взяття цієї ділянки дороги до свого відання.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ