Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулося офіційне відкриття Міжнародного тижня у Львові

Сьогодні, 15 травня, у Львові відбулося офіційне відкриття Міжнародного тижня України — 2006. Про це у коментарі «Гал-info» повідомила координатор проведення заходу, віце-президент громадської організації Центр «Молода дипломатія» Божена Ципук. Вже третій день у Львові перебуває 10 студентів з країн-учасниць Міжнародної асоціації з проведення міжнародних тижнів у світі (Польща, Німеччина, Японія, Італія, Данія, Нідерланди).  

 За її словами, проведення Міжнародного тижня у Львові є наслідком співпраці «Молодої дипломатії» з Міжнародною асоціацією з проведення міжнародних тижнів у світі. До Міжнародної асоціації входять 20 країн світу, котрі, своєю чергою,  запрошують на проведення аналогічних міжнародних тижнів студентів-українців. Такий захід у Львові відбувається не вперше, щоправда минулого року гостей-учасників було 14. Громадська організація «Молода дипломатія» власними силами шукала спонсорів для реалізації цього заходу, генеральним спонсором став канадський благодійний фонд «Калина». Загальний кошторис проведення Міжнародного тижня становить 10 тисяч грн.
Студенти-іноземці, разом із групою студентів з «Молодої дипломатії»  протягом міжнародного тижня відвідають визначні місця Львівщини, побувають на підприємствах області, у відпочинкових закладах, познайомляться з українською ментальністю та в середу, 17 травня відвідають столицю України.          
   “Молода дипломатія” – громадська організація, заснована у 1992 році студентами та викладачами факультету міжнародних відносин Львівського державного (тоді ще) університету імені Івана Франка. 25 березня 1995 року організація була зареєстрована.
Громадська організація Центр „Молода Дипломатія” після 10 років своєї діяльності може стверджувати, що досягає поставленої мети – впевнено крокує у майбутнє для зближення та досягнення порозуміння між молоддю нашої країни та інших держав, тим самим утверджуючи позитивний імідж України на міжнародній арені.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ