Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відбулося розширене засідання Колегії ДПА у Львівській області

3-4 лютого 2006 року відбулося розширене засідання Колегії ДПА у Львівській області з керівниками районних податкових інспекцій. Учасники засідання підсумували роботу органів державної податкової служби області у 2005 році та окреслили завдання з наповнення бюджету на перший квартал 2006 року. Про це повідомляє прес-служба ДПА у Львівській області.
Відкриваючи засідання, голова ДПА у області Віталій Хилюк зазначив, що у минулому році до бюджетів усіх рівнів на Львівщині сплачено 3,264 млрд грн податків та зборів, що на 890 млн грн (або 37%) більше, ніж у 2004 році.
Динаміка приросту надходжень податків і зборів до зведеного та державного бюджетів виглядає ще більш привабливо. Надходження до зведеного бюджету зросли на 49,3% (3,044 млрд грн у 2005 році порівняно із 3,038 млрд грн у 2004 році), а надходження до Державного бюджету – на 63,5% (з 1,246 млрд грн у 2004 році до 2,037 млрд грн у 2005 році). Тоді як середній по Україні показник зростання надходжень до Державного бюджету становить 53%.
Таких результатів роботи податківцям області вдалося досягти як за рахунок детінізації економіки регіону, так і за рахунок систематизації роботи податкової служби області, зазначив Віталій Хилюк. Так, у минулому році ДПА у Львівській області розробила п’ять програм дій щодо вирішення проблемних питань у роботі податкової служби на 2005-2006 роки.
Голова ДПА області ще раз наголосив, що податкова «має запропонувати підприємцям прозорі правила гри». «Не потрібно заважати тим підприємствам, які працюють чесно і прозоро. Підприємці ж, які ухиляються від сплати податків, мають пам’ятати, що вони знаходяться під нашою пильною увагою», – зазначив Віталій Хилюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ